LEDtroniXX is een jonge onderneming met veel kennis van LED technologie.

Wij hebben ons tot doel gesteld om kwalitatief hoogwaardige en energie efficiŽnte LED-verlichting en -verlichtingsproducten te adviseren en te verkopen. Wij zullen onze know how en creativiteit altijd  aanwenden om vanuit deze doelstelling uw en onze ideeŽn vorm te geven. 
Wat meer concreter betekent dit bijvoorbeeld dat de race naar hoge lumen stromen bij LED slechts gewonnen kan worden als daarmee ook de lichtkwaliteit gelijke tred zal houden. Kwaliteit mag  nooit ten koste gaan van efficiency. Helaas zien we dit laatste maar al te vaak.

De basis voor onze adviezen en onze producten is kwaliteit en efficiency. Kwaliteit waarborgen we door onze producten nauwkeurig te selecteren. Voor de efficiency zijn we afhankelijk van onze partners, de industrie. Zij zorgen er bij de ontwikkeling voor, dat de toegepaste componenten aan de hoogst mogelijke energie efficiency normen voldoen. Onze taak is om de juiste producten in ons leveringsprogramma op te nemen en u mag er van uitgaan dat onze producten ook aan uw hoge verwachtingen tegemoet komen

Onze jarenlange ervaring hebben we opgedaan in opleiding en praktijk. Reeds meer dan 15 jaar werken we met de "nieuwe" LED technologie en hebben daardoor alle ins en outs leren kennen. U koopt dus niet alleen een product maar u kunt ook leunen op onze ervaring en kennis van deze producten. Technische advisering en ondersteuning staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen, stel ze ons!!