LEDtroniXX R&D, maatwerk producten en service
  
In onze uitstekend geoutilleerde mechanica en elektronica werkplaats kunnen we aan vele wensen met betrekking tot maatwerk tegemoet komen. We beschikken over een moderne zaaginrichting, waar tot op +/-1 mm nauwkeurig Alu profielen op maat gemaakt worden. Zagen in verstek of dubbel verstek behoort hierbij natuurlijk tot de mogelijkheden. Het is dus niet meer nodig dit tijdrovende werk zelf te doen.

Daarnaast kan door ons de LED elektronica assemblage worden verzorgd. Het aansolderen van bedrading aan LED producten is een nauwkeurige en gespecialiseerde bezigheid. Voor onze elektronica specialisten is dit hun dagelijks werk. De temperatuur gevoeligheid van LED's wordt hierbij goed in de gaten gehouden. Zoals wellicht bekend is; de werktemperatuur Tc (=LED temperatuur + de omgevingstemperatuur Ta) van de LED is van cruciaal belang voor de te verwachten systeem levensduur. De LED temperatuur kan sterk verlaagd worden (=langere levensduur) door toepassing van koeling in de vorm van bijvoorbeeld een ALU profiel. De afmontage van LED strips in het ALU profiel kunt u door ons laten verzorgen. Met een temperatuur meting kan daarna gecontroleerd worden of de werktemperatuur van de toegepaste LED's niet wordt overschreden. 

Onze eigen R&D verzorgt voor u  aanpassingen aan, of verandering van uw bestaande product, maar kan u ook in uw productontwikkeling begeleiden.

Als u vragen of problemen hebt op het gebied van LED (RGB CCT) dimming, zijn wij gaarne bereid u met een oplossing behulpzaam te zijn. Onze jarenlange expertise werkt hierbij in uw voordeel.