LEDtroniX is de specialist in maatwerk LED verlichting
develop own website

De Specialist in maatwerk LED verlichting

Door onze jarenlange ervaring met LED verlichting kunnen wij oplossingsgericht mee denken over uw specifieke wensen voor LED verlichting. Wij bieden u daarbij de keuze uit diverse FlexLED strips, aluminium LED profielen en natuurlijk de LED voedingen en besturingen. Door gebruikt te maken van topklasse leveranciers staan onze (uw) producten garant voor probleemloze werking.

Onze FlexLED strips zijn van professionele kwaliteit. Dit betekend dat ze energie efficient zijn, een lange levensduur hebben en dat de kleurweergave van het licht uitstekend is. 

Aluminium is een goede warmtegeleider. FlexLED strips kunnen er mee gekoeld worden waardoor de levensduur stijgt. Maar ook zijn de estetische en de optische eigenschappen optimaal.

LEDtroniXX

Vooral de LED drivers/controllers zijn een belangrijke schakel in de LED keten. Wij maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde fabrikanten en de produkten zijn van alle noodzakelijke keurmerken voorzien.

Expertise in maatwerk

Een sterke troef is maatwerk overeenkomstig uw wensen en ontwerp. Uw project kan plug en play kan worden aangeleverd, waardoor op installatie kosten kan worden bespaard.

INSCHRIJVEN

Ontvang regelmatig info en nieuws
 via onze gratis mailservice